Teknovation Logo
robot

 
  • Elesa+Ganters positionsindikatorer er designet til at kunne indstille og regulere en bred vifte af maskinfunktioner, fremhæver Brd. Klee.

Teknovation nr. 4/2018

Kundetilpassede indikatorer

Brd. Klee A/S tilbyder sig med Elesa+Ganters kundetilpassede indikatorer, der er designet til at kunne indstille og regulere en bred vifte af maskinfunktioner blandt andet flow og kapacitet, slaglængde og indstilling af forskellige hastigheder.


Elesa+Ganters standardsortiment af positionsindikatorer er designet til at kunne tilfredsstille de mest almindelige applikationer. Hertil introducerer producenten nu også kundetilpassede skiver på forespørgsel, oplyser den danske forhandler, Brd. Klee.

Som en del af Elesa+Ganters standardsortiment har man mulighed for at vælge forskellige materialer på indikatorhuset, analog eller analog-digital læsning, kontravægt eller positivt drev, valg af retning på rotationen samt antal omdrejninger (ratios).

Og fremadrettet tilbyder Elesa+Ganter altså også kundetilpassede skiver på forespørgsel, hvor følgende er muligt at få lavet; mærker, skrift og symboler, specielle gradueringer, eget logo samt ubehandlet skrive (uden print).

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik