Teknovation Logo
robot

 
  • Den anerkendte schweiziske Swiss Technology Award er tildelt Endress+Hauser for den innovative Promass Q-flowmåler, som blev overrakt til Endress+ Hauser-udviklerne dr. Wolfgang Drahm (t.v.) og dr. Martin Anklin (t.h.).

21. februar 2018, kl. 07:58 

Endress+Hauser godt ud af 2017

Endress+Hauser har modtaget en Swiss Technology Award for den innovative Promass Q-flowmåler. Firmaet har også netop fremlagt de foreløbige finansielle tal for 2017, hvor der rapporteres om en bred vækst i omsætningen, solid rentabilitet og en markant stigning i antallet af medarbejdere.


En Swiss Technology Award, der betragtes som Schweiz’ vigtigste innovations- og teknologipris, er blevet tildelt Endress+Hausers Promass Q-flowmåler, fordi det er lykkedes producenten at kombinere moderne teknologi, innovativt design og kvalitet i ét enkelt instrument, lød det i motivationen.

Dr. Martin Anklin, som er ansvarlig for udviklingen af Coriolis-instrumenter hos Endress+Hauser, ved fabrikken Flowtec i Reinach, Schweiz, som er koncernens kompetencecenter for flow, understreger, at løsningen tilbyder nøjagtig flowmåling til en bred vifte af industrielle applikationer. 

Med Promass Q kan Endress+Hauser garantere uovertruffen målenøjagtighed ved måling af masseflow, volumenflow og densitet, selv under fluktuerende procesbetingelser, understreger han.

Koncernens nettoomsætning steg sidste år med 4,8 procent til 2,2 milliarder euro, oplyser økonomidirektør Luc Schultheiss.

Ved årets udgang beskæftigede Endress+Hauser 13.299 medarbejdere, hvilket er en stigning på 296 i forhold til året før.

Efter endnu et opsving i virksomheden i fjerde kvartal trådte man ind i 2018 med en pæn stigning i ordrebeholdningen, og den familieejede virksomhed forventer en middelstor et-cifret vækst i indeværende år.

De reviderede finansielle tal for 2017 præsenteres den 8. maj i Basel.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik