Teknovation Logo
robot

 
  • I næsten 15 år har den stået på udvikling hos Rasmus Eg, og firmaet RE-Elteknik i Starup, hvor det i dag handler om styrings- og automatiseringsteknologi, som leveres i stort set hele verden.

20. februar 2018, kl. 15:13 

Markant udvikling i Starup

Udviklingen er gået fra levering af lokale stikkontakter til fremstilling af store maskinstyringer og tilhørende automationsløsninger, siden Rasmus Eg startede som selvstændig med RE-Elteknik for 15 år siden.


RE-Elteknik Aps er en virksomhed, der har produkter stående og hængende rundt i det meste af verden, og knyttede i efteråret også bånd til Afrika, hvor firmaet har leveret en styring i Marokko, ligesom man har leveret styringer i de fleste europæiske lande, USA og Kina.

Det er i et omfang, han ikke havde forestillet sig, da han for snart 15 år siden etablerede egen virksomhed Starup, hvor dagligdagen var "almindeligt el-arbejde", men i dag er det faktisk udelukkende automation, virksomheden beskæftiger sig med, oplyser Rasmus Eg.

Det gælder styringer til vindmølleproducenter, maskinbyggere inden for fødevarebranchen såvel som producenter af øvrige specialmaskiner. Således laver RE-Elteknik blandt andet silostyringer til Holger Madsen A/S, ligeledes i Starup, oplyser Rasmus Eg.

15 års-jubilæet kan fejres til maj. Og det glæder han sig naturligvis til, ligesom han glæder sig over de mange ordrer, som er i bogen. Han og de fem medarbejdere har derfor brug for yderligere medarbejdere for at følge med.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik