Teknovation Logo
robot

 
  • Thomas S. Rasmussen (t.v.) flanskerer Steen Madsen og Henrik Sørensen (t.h.) er fremadrettet indehavere af PAM.

12. februar 2018, kl. 16:44 

Udvidet ejerkreds hos PAM

PAM A/S’ hidtidige eneejer Steen Madsen har besluttet at udvide både produktionsfaciliteterne og ejerkredsen i virksomheden, der udvikler og producerer komponenter og systemløsninger til transport af bulkvarer.


PAM A/S - det tidligere Poul Andersen Maskinfabrik – blev tilbage i 2013 overtaget af Steen Madsen, der efterfølgende har moderniseret og udviklet virksomheden, så den i dag fremstår som en moderne udviklings- og produktionsvirksomhed, med et 3.000 kvadratmeter stort domicil i Tietgenbyen ved Odense.

Med virkning fra 1. februar erThomas S. Rasmussen og Henrik Sørensen indtrådt i ejerkredsen, hvor Thomas S. Rasmussen får rollen som bestyrelsesformand, og Henrik Sørensen tiltræder som administrerende direktør. Steen Madsen vil have den strategiske udvikling i virksomheden i fokus gennem hans næstformandspost i bestyrelsen, sideløbende med, at han varetager det overordnede ansvar for salg og produktinnovation.

Thomas S. Rasmussen har en baggrund indenfor strategisk forretningsudvikling, ledelse og produktudvikling, og har derudover erfaring med opstart og drift af selvstændig virksomhed.

Henrik Sørensen har ligeledes en baggrund indenfor strategisk forretningsudvikling og ledelse, og har specielt erfaring med udvikling af industriel produktion, supply chain, planlægning og digitalisering.

Virksomhedens produktprogram omfatter bl.a. cellesluser og skruetransportører, der både leveres som komponenter, og i stigende omfang ligeledes som samlede systemløsninger. Der leveres til kunder i både ind- og udland.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik