Teknovation Logo
robot

 
  • Omrons serie af fire tilstandsovervågnings-enheder skal møde forskellige behov, og samtidig tilbyde den seneste teknologi til brugerne, fremhæver producenten.

Teknovation nr. 2/2018

Serie af enheder til tilstandsovervågning

Japanske Omron er i færd med at introducere fire serier af tilstandsovervågnings-enheder til henholdsvis overvågning af driftsstatus på produktionssteder for arbejdere, tilstandsovervågnings-enheder til motorer, strømforsyninger med netværk og en smart tilstandsovervågnings-forstærker.


Omron introducerede den 29. november den første af fire tilstandsovervågnings-enhedsserier til overvågning af driftsstatus på produktionssteder for arbejdere. Inden foråret følger så også en tilstandsovervågnings-løsning til motorer, der forudsiger fejl i 3-fasede induktionsmotorer, strømforsyninger med netværk, der kan forudsige levetid og fejl i en strømforsyning, som er installeret i et kontrolpanel, flowsensorer og tryksensorer, der overvåger hydraulikolie og kølevand, som bruges til trykkerimaskiner og støbemaskiner, og en smart tilstandsovervågnings-forstærker, der accelererer IoT for eksisterende analoge sensorer, som er monteret i anlæg eller maskiner.

Lanceringen af tilstandsovervågnings-enheder sker som en del af Omron's indsats med henblik på at opnå et IoT-komponentsortiment med 100.000 komponenter. Overvågnings-enhederne visualiserer tilstanden for anlæg og udstyr, som ikke kan ses, registrerer statusfejl i anlæg på forhånd og vedligeholder produktionslinjer og produktivitet, fremhæver producenten.

Tilstandsovervågnings-enhederne overvåger ændringer i produktionsanlæggenes effektsystem og luftcirkulationssystem i realtid. De informerer om udskiftningstidspunkter for dele, før der opstår fejl, via kommunikationsnet og bidrager til forebyggelse af uventede anlægsstop og unormal produktkvalitet. Alle personer kan nemt registrere tegn på afvigelser i anlæg og fejl, som tidligere afhang af faglærte arbejderes erfaring og intuition. Det gør det muligt at reducere tab af muligheder på grund af uventede anlægsstop og styrke nøjagtigheden af vedligeholdsplaner.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik