Teknovation Logo
robot

 
  • Gå-hjem-mødet byder blandt andet på Blade Test Centres egne erfaringer med inspektionsrobotter og positionsteknologi.

24. januar 2018, kl. 15:52 

Inspektion og positionering i praksis

RoboCluster og FORCE Technology inviterer den 28. februar til gå-hjem-mødet "Praktiske erfaringer med inspektionsrobotter og positionsteknologi", der holdes hos Blade Test Centre i Aalborg.


Praktiske erfaringer med brug og implementering af positionsteknologi på robotter til inspektion af vindmøllevinger og betonkonstruktioner kommer i fokus den 28. februar, når RoboCluster og FORCE Technology holder gå-hjem-mødet "Praktiske erfaringer med inspektionsrobotter og positionsteknologi".

Når selvkørende robotter benyttes til inspektion af store konstruktioner, er det vigtigt at angive robottens nøjagtige position helt ned på millimeter – eller centimeter-niveau i enten en produktionshal eller under åben himmel. Til det er der brug for positionsteknologi.

På gå-hjem-mødet formidles erfaringer i forbindelse med brug og implementering af positionsteknologi på robotter til inspektion af vindmøllevinger og betonkonstruktioner, så deltagerne kan blive klogere på udvalgte positioneringssystemer og deres fordele og ulemper.

Derudover vil Blade Test Centre og A/S Storebælt fortælle, hvordan robotter og positionsteknologi passer ind i deres hverdag, og hvordan de tror fremtiden kommer til at se ud inden for området. Afslutningsvis kan du se en live demonstration af en inspektionsrobot på en vindmøllevinge.

Se mere om programmet og tillmelding ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik