Teknovation Logo
robot

 
  • TechCollege-direktør Michael Johansson glæder sig over, at man i år stiller op med 23 deltagere, fra i alt 15 forskellige fag, ved næste uges DM i Skills 2018, der holdes i MCH-Messecenter Herning.

10. januar 2018, kl. 14:04 

23 Tech College-deltagere til Skills

Den 18. til 20. januar holdes DM i Skills 2018 i MCH-Messecenter Herning. I den forbindelse bliver der trænet intensivt på blandt andet TechCollege i Aalborg, som i år stiller op med 23 deltagere fra i alt 15 forskellige fag, blandt andet automatiktekniker.


Fra torsdag den 18. januar og frem til lørdag den 20. januar holdes danmarksmesterskaberne i Skills i MCH-Messecenter Herning. Her deltager blandt andre 23 unge fra TechCollege i Aalborg, som over de sidste mange måneder har været præget af konkurrencer, udvælgelsesprocesser og træning frem til DM i Skills 2018.

"I år kommer hele 23 af deltagerne til DM i Skills fra TechCollege, og det er vi naturligvis utrolig stolte over. Derfor glæder vi os også ekstra meget til at følge de mange unge ildsjæle," fortæller TechColleges direktør Michael Johansson, og han fortsætter:

"Samtidig er DM i Skills en festdag for en uddannelsesinstitution som vores. Det er et fantastisk arrangement, hvor SkillsDenmark virkelig formår på en positiv måde at sætte fokus på de mange forskellige fremtids- og karrieremuligheder, der er forbundet med at tage en erhvervsuddannelse. Og det bakker vi selvfølgelig op omkring."

Sidste år havde TechCollege i alt 19 deltagere til arrangementet, der fandt sted i Gigantium i AAlborg, hvoraf fem af dem løb med sejren inden for deres fag, og fire fik en flot andenplads. Derfor håber Michael Johansson også på, at eleverne og skolen igen i år kan vinde både æren og nogle guldmedaljer med hjem:

"Det handler selvfølgelig ikke kun om at vinde, men også om at have det sjovt og få vist, hvad erhvervsuddannelserne har at byde på. Men når det så er sagt, så hepper jeg naturligvis i stor stil på vores elever og håber på det bedste for dem," fastslår han.

Erhvervsskolen har deltagende elever inden for 15 forskellige fag til DM i Skills, som nonprofitorganisationen SkillsDenmark står bag.

DM i Skills i MCH i Herning finder sted 18. til 20. januar. Mesterskaberne slår i år rekord endnu engang med i alt 61 tilmeldte fag – 42 konkurrencefag og 19 demonstrationsfag. TechCollege stiller op i disse fag: Automatiktekniker, bager, bygningsmaler, elektriker, flisemurer, frisør, gourmetslagter, grafisk tekniker, kok, kosmetiker, mediegrafiker, receptionist, smørebrød og catering, tjener samt VVS-energispecialist.

Automatiklteknikerlærling Frederik Pedersen deltager for TechCollege, og han står dagligt i lære hos Damgaard Automatik i Aabybro.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik