Teknovation Logo
robot

 
  • Bekos Clearpoint-serie har fået udskiftet Clearpoint 3E til Clearpoint 3 Eco.

6. december 2017, kl. 09:23 

Sikker trykluft til olie og støv

AVS Danmark lancerer en generation af filtre, der har en endnu højere ydeevne og er endnu mere energieffektive: Clearpoint 3 Eco erstatter forgængermodellen Clearpoint 3E. 


Clearpoint 3 Eco opnår en ti gange højere olie-/aerosol-separation og leverer op til 50 procent lavere trykforskel. Årsagen til den forbedrede filterydelse er brugen af nye materialer og produktionsteknologier.

Takket være separationsydelsen opfylder Clearpoint 3 Eco alle krav til luftfiltrering med tre frem for fem trin af filtrering: C (grov), F (fin) og S (ultrafin). Bortset fra besparelser i energi og driftsomkostninger garanterer de nye filtre også en højere pålidelighed. De nye Clearpoint 3 Eco-filtre er nu pålidelige ved en variabel volumenstrøm på mellem 30 og 130 procent, fremhæver AVS Danmark.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Fordelene er op til ti gange højere filterevne og op til 50 procent lavere trykforskel i en våd mættet tilstand. Andre fordele er reduktion af energi- og driftsomkostninger, øget processikkerhed og effektiv filtrering mellem 30 og 130 procent af volumenstrømmen, påpeger AVS Danmark.

Effektområdet fra 35 til 3.120 kubikmeter/timen ved 7 bar, nem installation og vedligehold, og valideret af det uafhængige institut IUTA i henhold til Iso 12500.

Denne teknologi giver bedre ydeevne ved lavere differenstryk og med tre-trins-filtrering opnås en bedre filtreringsevne end de nuværende fem trins-filtre, oplyser AVS Danmark.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media