Teknovation Logo
robot

 
  • DTI anvnender blandt andet MVTec's Halcon-system til produktet Vision Box 2.0.

6. december 2017, kl. 10:48 

DTI partner med visionsfirma

Teknologisk Institut Robotteknologi er blevet håndplukket som partner til en af verdens førende producenter inden for maskinvisionssystemer MVTec, konstaterer GTS-instituttet.


Nærmere bestemt er MVTec en førende producent inden for maskinvisionssoftware til industrier med høje krav til inspektion, kvalitetskontrol, metrologi og overvågning.

Udvælgelsen skyldtes den dybtgående viden, som Teknologisk Institut har demonstreret ved brug af MVTecs HALCON-software, påpeges det

DTI bliver dermed en del af en eksklusiv klub, da der kun er én anden dansk virksomhed, der har opnået samme certificering.

"At være certificeret partner for MVTec betyder, at DTI kan anvende HALCON-software optimalt og løse udfordrende opgaver, der involverer hele spektret af maskinvisionmuligheder. Alle vores certificerede partnere håndplukkes og arbejder tæt sammen med os. Certificeringen sender også et stærkt signal om gode færdigheder i den hurtige og problemfri integration af MVTec-software til industriapplikationer," siger Regional Sales Manager fra MVTec, Adriano Biocchi, og tilføjer:

"DTI er blevet valgt som certificeret partner netop på grund af deres specialisters alsidige brug af HALCON-værktøjer - fra hyperspektral billedbehandling til robotgribeapplikationer og -inspektion."


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik