Teknovation Logo
robot

 
  • Den mobile udgave til fjernadgangsløsning kaldes e-WON e-Catcher Mobile og findes både til Apple I-phones og I-pads og til øvrige Smartphones.

5. december 2017, kl. 06:44 

Fjernforbindelse til maskiner

E-WON e-Catcher er den software, som e-WON-brugere anvender til at etablere en fjernforbindelse til deres maskiner via en router. HMS Industrial Networks lancerer nu en mobil udgave af denne til fjernadgang kaldet e-WON e-Catcher Mobile.


Ved at forbinde en e-WON Cosy- eller Flexy-router til en maskine, er det nu muligt at kontrollere maskiner via Cloud-tjenesten e-WON Talk2M. E-WON-brugere kan derefter få forbindelse til Talk2M på en sikker måde fra en computer, der bruger e-Catcher-softwaren. Nu kan e-Catcher også leveres som en App til mobile enheder med iOS eller Android styresystemer.

Der er mange HMI- og PLC-leverandører, der tilbyder Apps til sammenkobling af deres enheder. e-Catcher Mobile åbner en sikker forbindelse til fjernadgang til maskiner via Talk2M skyen, så brugerne kan anvende enhver leverandørs Apps til forbindelse og komme i kontakt med maskiner, som om de var på stedet.

Ligesom i desktopudgaverne kan brugerne se alle e-WON-routere, der er forbundet til deres Talk2M-konto. Efter at have klikket på den e-WON, de ønsker at tilgå, bliver de koblet op på en sikker måde.

Når den mobile e-Catcher-App er forbundet, er det muligt at bruge lokale HMI Spps fra leverandører af automatiseringsudstyr som eksempelvis Sm@rtClient Lite fra Siemens, Vijeo Design'Air fra Schneider Electric eller Remote HMI fra Pro-face. E-Catcher Mobile kan også bruges med VNC klient Apps.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik