Teknovation Logo
robot

 
  • Fra venstre er det de seneste M-pris-modtagere, M.Sc. Rioccardo Bergamini, DTU Management Engineering, Tor Dam Eskildsen, Christian Elkjær-Holm, Jens Brix Christensen og Mikkel Kiilrich Østerlund fra Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet, Nicolai Levin Christensen, Luca Fortuna og Frank Bøgh fra VIA University College Horsens, der her får overrakt M-priser af Mads Peter Schreiber, der er formand for Maskiningeniørernes Initiativfond.

24. november 2017, kl. 07:22 

Årets M-prismodtagere fejres 14/12

I forlængelse af et spændende foredrag den 14. december uddeler Maskiningeniørernes Initiativfond årets M-priser til unge, dygtige ingeniører fra de seneste afgangsklasser.


Maskiningeniørernes Initiativfond udvælger - efter indstillinger fra landets ingeniør-uddannelsessteder - årets modtagere af M-priserne, oplyser fondens formand, Mads Peter Schreiber, som ud over et synligt bevis også har udloddet en check til hvert af projekterne.

Maskiningeniørernes Initiativfond har flere medlemmer, udpeget af IDA Mechanical, og har naturligt også en nær tilknytning til paraplyorganisationen for landets regionale M-grupper. Det er dog alene fondsbestyrelsen, der udvælger modtagerne.

De fejres sammen med indstillerne og deres nærmeste familie, og det sker altså i år i forlængelse af det spændende foredrag ved fysiker og projektleder for ASIM-datacentret, Carol Anne Oxborrow,som fortæller om det videnskabelige grundlag for en mission, der udforsker mystiske kæmpelyn , alt sammen den 14. december i Ingeniørhuset, København.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik