Teknovation Logo
robot

 
  • Novotek Planning Systems Hans Jørgen Lynggaard (t.v.) glæder sig over samarbejdet med Amitai Strategic Consulting ASC Ltd omkring Rob-Ex Scheduler i Israel.

15. november 2017, kl. 07:03 

Stort israelsk potentiale for Rob-Ex

Rob-Ex Scheduler er på vej ind på det israelske marked for produktionsplanlægning gennem en samarbejdsaftale med Amitai Strategic Consulting ASC Ltd.


Novotek Planning Systems-direktør Hans Jørgen Lynggaard ser store muligheder for Rob-Ex på det israelske marked, fortæller han i forlængelse af en aftale med Amitai Strategic Consulting, ASC, og firmaets direktør Tzur Amitai, som i forvejen har konkrete kontakter til israelske produktionsvirksomheder.

ASC er faktisk så langt fremme, at flere af deres kunder er klar til at implementere Rob-Ex Scheduler-løsningen. Virksomhederne inden for elektromekaniske produkter, Healthcare og fødevarer, oplyser Hans Jørgen Lynggaard, som ser et stort potentiale for Rob-Ex i Israel.

Han vurderer videre, at Rob-Ex passer godt ind til den israelske produktion. Både til type og størrelsen af virksomhederne og til det teknologi- og kompetenceniveau, der er i produktionen.

ASC og Tzur Amitai har længe researchet markedet for et passende planlægningsværktøj til israelske produktionsvirksomheder. Valget er faldet på Rob-Ex, blandt andet fordi løsningen nemt kan kobles op mod andre systemer. Det er væsentligt, da Rob-Ex i Israel skal integreres til nogle helt andre ERP-systemer end traditionelt i Vesteuropa.

Et andet kriterie for valget af Rob-Ex var, at værktøjet er dedikeret til produktionsplanlægning og har en god balance mellem at kunne opfylde krævende planlægningsopgaver uden at blive et stort og tungt system., oplyser Hans Jørgen Lynggaard.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik