Teknovation Logo
robot

 
  • Der var flere besøgende ved begivenheden hos Dansk Metal allerede fra morgenstuden, hvor Metal-forbundsformand Claus Jensen holdt åbningstale.

13. november 2017, kl. 13:24 

Dira Roadshow-åbning hos Dansk Metal

Forbundsformand Claus Jensen, Dansk Metal, holdt åbningstalen, da fagforeningen lagde lokaler til førstedagen af Dira Roadshow 2017, hvor en række medlemmer i robotnetværket viser det seneste frem.


I sin åbningstale understregede forbundsformand Claus Jensen de mange positive sider af udviklingen med flere robotter i industrien for Metals medlemmer.

Han påpegede igen, som han også har gjort tidligere, at han og Dansk Metal generelt mener, at man i Danmark skal være verdens bedste til at implementere robotter, hvor de gør mest gavn i industrien.

For ikke nok med at de overtager en række fysisk belastende og ensformige arbejdsopgaver som at loade emner ind og ud af maskiner, så skaber de også flere arbejdspladser, da vi herhjemme igen bliver konkurrenceygtige eksempelvis på en række af hans medlemmers kerneområder.

"Vi er begejstrede, fordi vi styrker vores medarbejdere i industrivirksomhederne og sikre arbejdspladser og gode arbejdsliv," understregede han således.

I morgen, den 14. november, går turen til Aarhus hvor Aarhus’ borgmester, Jacob Bundsgaard står for åbningstalen i Ridehuset klokken 10.

Roadshowet har sidste dag på onsdag hos Teknologisk Institut i Odense i forbindelse med arrangementet Robotbrag.

Her kan det opleves som en del af Teknologisk Instituts åbent hus-arrangement, hvor Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel står for åbningstalen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik