Teknovation Logo
robot

 
  • DIS omfatter nu også en afdeling i Kolding.

13. november 2017, kl. 10:01 

DIS nu også med afdeling i Kolding

Dansk IngeniørService A/S, DIS, har netop åbnet en afdeling i Kolding, og er dermed rykket tættere på de sønderjyske kunder.


For at følge med den fortsatte vækst af kunder og projekter, har DIS åbnet en afdeling i Kolding.

"Hos DIS er vi drevet af altid at finde de bedste løsninger, der kan opfylde kundernes behov. Vi har en ambitiøs vækststrategi med et ønske om at være lokalt repræsenteret, så vi kan komme tættere på vores kunder, og med afdelingen i Kolding ser vi nu frem til at møde de sønderjyske kunder mere lokalt," siger Michael Gadeberg, direktør og partner hos DIS.

Daglig leder af afdelingen bliver Sam Dehdar, der er født og opvokset i Kolding, og har en m.sc. i Applied Mechanics fra Aarhus Universitet. Sam Dehdar er i forvejen daglig leder af DIS’ afdeling i Esbjerg, og har tidligere været ansat hos Mærsk Olie som strukturel specialist.

"Der er et stort potentiale for DIS i Sønderjylland. Vi får mulighed for at styrke samarbejdet med nuværende samt nye kunder, hvor flere har efterspurgt lokale ingeniør- og konsulent kompetencer, dem får de nu. Og så har Sønderjylland dygtige ingeniører som helt sikkert kan bidrage til og undersøtte de mange kompetencer, DIS allerede har. Jeg glæder mig til, at DIS får sat et lokalt præg i det sønderjyske," siger Sam Dehdar.

DIS, der er blevet kåret som Europas bedste ingeniørvirksomhed, beskæftiger mere end 500 ingeniører og konsulenter. Og ud over at åbne afdeling i Kolding har virksomheden tidligere i år åbnet en afdeling i Orlando, USA, og har dermed på verdensplan 14 afdelinger fordelt i Danmark, Tyskland, Polen, Ukraine og USA.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik