Teknovation Logo
robot

 
  • Med Tracebox har CCM Electronic Engineering og ejerleder Claus Christian Moos udviklet et system, der med lys guider en montør gennem den rigtige samlerækkefølge.

11. november 2017, kl. 08:04 

Banebrydende samlemetode

CCM i Sønderborg er markedsklar med et nyt modulbaseret system, ”Tracebox”, der med lysende lamper guider montører gennem montering, så alt huskes og er med sporbarhed.


CCM Electronic Engineering i Sønderborg er markedsklar med et banebrydende og patentanmeldt computerstyret system ”Tracebox”, der kan guide montører gennem montageopgaver.

Systemet er baseret på modulopbyggede montagereoler, hvor en lampe lyser op i den kasse, hvor det næste komponent skal tages. Ved at følge lamperne sker montagen i den rigtige rækkefølge og med sporbarhed på den færdige løsning.

”Vi har store forventninger til vores nyudviklede system, der kan hjælpe med at sikre sporbarhed og korrekt montage i miljøer med manuelle samle processer. Systemet er udvikletfor et års tid siden og er lige siden blevet testet af med succes hos to virksomheder,” siger ejerleder Claus Christian Moos i det aktuelle Teknovation, og tilføjer:

”Afprøvningen gennem et års tid hos de to virksomheder viser, at systemet fungerer rigtig godt. Derfor åbner vi nu op for salget med et stort potentiale, der for os også ligger ude i Europa. Vi har fået lavet en nyhedsundersøgelse, der viser, at vores system har nogle egenskaber, som ikke findes andre steder.”

Systemet opbygges af kasser, der fås i to standard-størrelser med bredder på henholdsvis 17 og 23 centimeter. De kan frit bygges sammen til en reol, som kan stå ved en manuel montageplads, hvor forskellige komponenter samles til færdige løsninger, lige fra hydrauliske ventiler, elektroniske apparater og meget andet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik