Teknovation Logo
robot

 
  • Nordic IoT Centre råder med de deltagende GTS-institutter over en længere række testfaciliteter rundt om i Danmark, Norge og Sverige. Her kan virksomhederne få testet deres IoT-produkter og -systemer og dermed sikre, at IoT-løsningerne lever op til de internationale lovkrav og standarder, som giver markedsadgang, påpeges det.

9. november 2017, kl. 15:18 

GTS-institutter sammen om IoT-center

FORCE Technology og Alexandra Instituttet går nu sammen om Nordic IoT Centre og tilbyder, ifølge parterne, industrien en one-stop-shop for udvikling og praktisk implementering af IoT-løsninger.


Ambitionen med Nordic IoT Centre er at skabe et samlet økosystem for udvikling af IoT bestående af udviklingshuse, EMS-producenter, softwareudviklingshuse samt danske og udenlandske universiteter og GTS-institutter.

Udviklingen af succesfulde IoT-produkter og -systemer kræver en række forskellige tekniske og forretningsmæssige kompetencer bragt sammen.

Det har de fleste danske virksomheder ikke adgang til og kommer derfor hurtigt til kort i udviklingsprocessen. Alle disse kompetencer bliver nu samlet i Nordic IoT Centre til gavn for danske virksomheder, fremhæves det

”Paratheden til at udnytte de digitale værktøjer begrænses ofte af virksomhedernes manglende viden om de nye teknologier, og hvordan de kan implementeres i eksisterende eller nye produktløsninger. En viden, som FORCE Technology og Alexandra Instituttet i kraft af deres GTS-virke har oparbejdet i gennem en lang årrække,” konstaterer Ole Lehrmann Madsen, CEO, Alexandra Instituttet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik