Teknovation Logo
robot

 
  • Systemet kan klarere teknisk plast med opvarmning af materialet op til 300 grader celsius. Med dual lasere opnår maskinen en stor produktivitetsforbedring i forhold til eksisterende systemer, konstateres det.

8. november 2017, kl. 16:43 

EOS P 500 lanceres på Formnext

Den tyske producent af 3D-printsystemer EOS lancerer den spændende EOS P 500 plastpolymerprinter på årets Formnext-messe i Frankfurt, der, ifølge producenten, klarer materialer som skal opvarmes til 300 grader celsius.


Dermed bliver det muligt for første gang at benytte en række særligt holdbare materialer inden for eksempelvis teknisk plast.

Systemet, der er udstyret med dual lasere, skal således imødekomme kravene fra de kunder, der ønsker at indføre en industriel skala masseproduktion af højkvalitets polymeremner baseret på additiv fremstilling, påpeger EOS.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Nærmere bestemt forventes det, ifølge branchekendere, at materialer som POM og Nylon 6 med flere, der er almindelige inden for sprøjtestøbning, vil være oplagte at tage i brug med systemet.

"AM-systemer bliver i disse år en del af det eksisterende produktionsmiljø, og den seneste tilføjelse vil spille en central rolle i digitaliseringen af fremstillingsmulighederne fremover," siger Dr. Adrian Keppler, Speaker Of The Corporate Management hos EOS.

Her er teknologintegrationen nøglen de kommende år, konstaterer han.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik