Teknovation Logo
robot

 
  • De tre teknologispor er 'datalogi som styrkeposition', 'Hvordan sikrer vi en førende position inden for life science' og 'FN’s Bæredygtighedsmål'.

1. november 2017, kl. 07:00 

Blandt fem førende regioner i verden

Der er et stort dansk potentiale for at blive en af fem førende Science og Engineering-regioner i verden, lyder det fra Akademiet for de Tekniske Videnskaber, ATV, der skal diskutere, hvordan Danmark kan rykke op i den store liga, ved organisationens Technology Day 2017 9. november.


Technology Day-konferencen, der løber af stablen i DGI-byen i København, offentligør nu programmet, der byde på en række markante talere i hovedsporet og i de tre teknologispor.

Deltagere ved arrangementet kan blndt andre møde Jan Damsgaard, Agnete Gersing, Charlotte Mark, Jukka Pertola, Flemming Besenbacher med flere, fremhæves det.

Blandet andet vil det blive drøftet, hvilke teknologiområder der er vigtige styrkepositioner for Danmark, samt hvilke faktorer der er vigtige for, at vi kan indfri potentialerne.

Adgangen til kvalificeret arbejdskraft og betydningen af samarbejder inden for forskning og innovation vil være emner i centrum, samt, hvad vi er gode til i Danmark, og hvad skal der til for at videreudvikle en dansk, stærk position på udvalgte områder.

På dagen præsenteres de første resultater fra ATV’s Science og Engineering-projekt af Per Falholt, der er formand for ATV’s Science & Engineering-komité. I projektet kigges der blandt andet på, hvorledes Danmark performer som Science- & Engineering-region, S&E.

På resultatsiden vil det blandt andet blive præseteret, hvorldes forskning, uddannelse, industrisamarbejde og offentligt-privat samspil understøtter Danmark som S&E-region.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik