Teknovation Logo
robot

 
  • En ambitiøs klimadagsorden er en vigtig del af de nordiske landes indsatser for at nå de globale bæredygtighedsmål, fremhæver Nordisk ministerråd.

12. oktober 2017, kl. 14:49 

Nordiske klimaløsninger på COP23

Med sloganet Nordic Solutions to Global Challenges sætter Nordens pavillon ved FN's klimatopmøde Cop 23 de globale bæredygtighedsmål med hensyn til realistiske og omkostningseffektive løsninger, der kan gennemføres i stor skala, i fokus.


Bæredygtigt forbrug og produktion får sin egen temadag, og temaet går igen under de nordiske temadage under det 11 dage lange COP 23-arrangement i Bonn, Tyskland, fra den 6. til 17. november.

Herudover bliver der afholdt en særlig temadag om nordiske energiløsninger, men energispørgsmålene er selvskrevne, også under temadagene om bæredygtig byplanlægning og regional udvikling, Arktis, finansiering og klimalovgivning, fremhæves det.

På den nordiske stand indledes hver dag med en uofficiel morgensamtale med en nordisk eller international profil, mens en sammenfattende eftermiddagsbriefing samler hovedpointerne fra temadagen op og drager paralleller til de igangværende klimaforhandlinger. Disse samtaler livestreames på Facebook Live.

De nordiske landes fællespavillon er arrangeret i regi af Nordisk Ministerråd.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik