Teknovation Logo
robot

 
  • Direktionen i Lenze-koncernen, fra venstre CEO Christian Wendler, CFO, dr. Yorck Schmidt og CTO Frank Maier, har med tilfredshed fremlagt virksomhedens bedste resultat til dato.

12. oktober 2017, kl. 14:31 

Lenze fortsætter accelererende vækst

Regnskabsåret 2016/2017 er netop offentliggjort og Lenze SE-koncernen har i sit 70. regnskabsår haft en vækst på næsten fem procent, og sætter dermed både omsætnings- og bundlinjerekord, og fortsætter den accelererende vækst, der har præget regnskaberne de seneste år.


Både omsætning og bundlinjeresultatet er rekordstore i det netop fremlagte regnskab for Lenze SE, der gælder regnskabsperioden 2016/2017, der blev afsluttet 30. juni.

CEO, Dipl.-Ing. Christian Wendler er naturligt glad for udviklingen, og hæfter sig særligt ved, at den organiske vækst igennem en længere årrække har været accelererende, og CFO dr. Yorck Schmidt, understøttede dette, og pegede på, at Lenze har vækst på alle markeder, ligesom man generelt er over gennemsnittet for branchen.

Medarbejderstaben er også øget til det højeste niveau til dato, og udgjorde pr. 30. juni 3.457, der nogenlunde ligeligt fordeler sig på Tyskland og så resten af verden.

Alt i alt er tendenserne lyse, og den accelererende vækst ser ikke ud til at aftage i det igangværende regnskabsår, noterede Christian Wendler videre.

CTO Frank Maier anførte, at de flotte resultater geninvesteres i fortsat udvikling, og således er der afsat 100 millioner euro til fremadrettede aktiviteter. Heraf en stor andel til det igangsatte projekt Mechatronic Competence Center, som virksomheden har igangsat og venter at kunne indvie i 2019.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik