Teknovation Logo
robot

 
  • Igus´ Robolink D-serie vises aktuelt frem på Motek 2017-messen, der løber til og med torsdag den 12. oktober i Messe Stuttgart.

Teknovation nr. 16/2017

Leddelte arme med fem akser

På den igangværende Motek 2017-messe i Stuttgart præsenterer Igus et prædefineret, monteret Robolink D-system i to nye versioner.


Enkel konfiguration, hurtig overtagelse, umiddelbar forbindelse - indtræden i Igus' verden af prisbillige robotter er så let, fremhæver virksomheden.

Alt dette er gjort muligt takket være den nye 5-aksede kinematik fra Robolink D-serien. Det tilbydes som samlesæt, der består af arm, motor og gearkasse samt en tilslutningsklar leddelt arm og giver brugerne mulighed for at implementere deres egne automatiseringssystemer.

På Motek 2017 vises Robolink DC, der kan fås som en fem-akset model i to versioner: En lille version med en bæreevne på op til 0,5 kilogram, og en større version med en bæreevne på op til 2,5 kilogram. Systemet kan også bestilles som en underenhed, for eksempel som en drejeenhed, vippeenhed eller en 2-akset drejearm. 

Den præfabrikerede arm er let og nem at konfigurere, og er lige så interessant for robotproducenter og maskinbyggere som for systemintegratorer og automatisering i alle brancher, fra bilindustrien og op til medicinsk teknologi.

Takket være Robolink-konfiguratoren er Robolink D-led nemme at samle, og robotarmen kan nemt konfigureres.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik