Teknovation Logo
robot

 
  • Gæsterne kan eksempelvis dyste mod hinanden i et simpelt, men også udfordrende computerspil, på Danmarks største skærm i form af den store glasfacade mod Rådhuspladsen, fremhæves det.

11. oktober 2017, kl. 12:06 

Mød globale virksomheder på Kulturnatten

Når Industriens Hus på Rådhuspladsen i København åbner dørene for gæsterne på Kulturnatten 2017 i morgen fredag den 13. oktober, er det blandt andet med computerspil på kæmpeskærm, jagerfly, øl og rent drikkevand på menuen.


Eksporten fra danske virksomheder er på 1.100 mia. kroner hvert år og skaffer indtægter til landet som er en forudsætning for velfærdssamfundet, fremhæver arrangørerne.

Under Kulturnatten 2017 i morgen fredag får besøgende i Industriens Hus mulighed for at møde en række af disse virksomheder.

Carlsberg serverer smagsprøver på deres seneste øl, og hos teknologivirksomheden Terma kan gæsterne prøve kræfter som pilot i en F-16 flysimulator.

Også den vandteknologiske virksomhed Aquaporin er med. De demonsterer rensning af vand på naturens egen måde og gæsterne kan få smagsprøver på spildevand, der er blevet til rent drikkevand.

Aftenen byder også på en række aktiviteter for børn. De kan balndt andet besøge Kopenhagen Furs stand, hvor de kan mærke på pels og vinde bløde præmier.

Og hos organisationen Verdens Bedste Nyheder kan de mindste gæster blive klogere på FN’s verdensmål og være med i en helt særlig stempelworkshop.

Endelig er der også mulighed for at komme på en rundvisning for at se arkitekturen i det store hus.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik