Teknovation Logo
robot

 
  • Det går godt for Process Engineering, og det skal det blive ved med, mener direktør Poul Bernstorff Jakobsen, der geninvesterer overskuddet i virksomheden.

11. oktober 2017, kl. 12:39 

Bliver ved med at geninvestere

Hos Process Engineering A/S vil direktør Poul Bernstorff Jakobsen hellere have yderligere vækst end have en Mercedes stående i garagen.


Virksomheder skal turde blive ved med at geninvestere, mener direktør Poul Bernstorff Jakobsen hos Process Engineering, der har hovedsæde i Fredericia.

Tidligere på året kunne ingeniørvirksomheden præsentere et regnskab med en firedobling af bundlinjen, og virksomheden er med i konkurrencen EY Entrepreneur of The Year.

"Det vigtige er, at vi som virksomheder bliver ved med at geninvestere og skabe vækst. I princippet er det ligegyldigt, om overskuddet er så stort, at man har en Mercedes stående hjemme i garagen. Det kommer ikke andre end én selv til gode. Kontinuerlig vækst skaber til gengæld nye job," forklarer Poul Bernstorff Jakobsen.

Siden Process Engineering igangsatte den aktuelle vækststrategi i 2013 er medarbejderstaben vokset fra 35 ansatte til over 80 medarbejdere fordelt på de fem forskellige afdelinger i Fredericia, Sorø, København, Aarhus og Aalborg. Inden udgangen af 2018 er forventningen, at i alt 100 medarbejdere er tilknyttet virksomheden.

"Det specielle ved os er, at når vores omsætning stiger, kan det direkte måles i medarbejderstabens vækst. Vi kan ikke sælge for mere, end de medarbejdertimer, vi har til rådighed. Derfor skal vi ud og ansætte nye medarbejdere, når der kommer store ordrer ind," siger direktør Poul Bernstorff Jakobsen.

Den regionale vinder i EY Entrepreneur of The Year i Syd- & Sønderjylland kåres 7. november, og går herefter videre i landskonkurrencen, der afgøres 30. november i Forum, København.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik