Teknovation Logo
robot

 
  • Blæsepistolen Pro One er allerede blevet hædret med Red Dot Design Award, selv om den først vil blive lanceret den 1. september.

10. august 2017, kl. 15:36 

Red Dot Award til Pro One

Pro One er et håndholdt værktøj udviklet til brug i industrien og designet til at minimere risikoen for skade ved blæsning med trykluft. Den er allerede blevet hædret med en Red Dot Design Award, selv om den først vil blive lanceret den 1. september.


Silvents Pro One er designet til at minimere risikoen for skade ved blæsning med trykluft. Den er også allerede blevet hædret med Red Dot Design Award, selv om den først vil blive lanceret den 1. september, oplyser den danske forhandler AVS Danmark.

Blæsepistolen er udviklet i tæt samarbejde med brugerne. Det ergonomiske håndtag har et let, fleksibelt design, der giver mulighed for flere forskellige måder at gribe på. Dette gør arbejdet nemmere og reducere risikoen for skade, fremhæves det videre.

Den er med en pecielt designet, patenteret dyse i rustfrit stål. Dysen kan danne en koncentreret blæsekraft, og reducerer støjniveauet ved blæsning med ofte mere end 10 decibel, og risikoen for at blokere dyseåbningen er elimineret.

Pro Ones ergonomiske håndtag giver mulighed for flere forskellige måder at holde den på, for at gøre arbejdet nemmere og reducere risikoen for gentagne belastningsskader. Desuden er Pro One designet til at passe både små og store hænder. Håndtaget er også designet til at give den bedst mulige kontrol over blæsekraften, fremhæver AVS Danmark.

Blæsepistolen er udstyret med en patenteret kontraventil for at undgå recoil og peak-sound tryk, når man afbryder. Det reducerer risikoen for ledskader og høretab. Tilslutningen er også udstyret med et filter, der forhindrer store partikler i at komme ind i luftpistolen. Pro One har en 1/4 tomme metaltilslutning.

Pro One kan udstyres med en luftskærm for at reducere risikoen for øjenskader. Luftskærmen har tilstrækkeligt kraft til at beskytte brugeren mod støv og små partikler. Pro One kan også bestilles med et 300 millimeter langt luftpistolrør.
 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media