Teknovation Logo
robot

 
  • Over en million lejer skal årligt fremstilles i Göteborg-anlægget, fremhæver lejegiganten.

15. juni 2017, kl. 07:31 

SKF-satsning på digitale produktionsteknologier

En SKF-produktionsenhed, til fremstilling af sfæriske rullelejer og den første af sin slags med dét, lejegiganten betegner som næste-generations produktionsteknologier, er netop blevet indviet i Göteborg.


SKF har nu, ved hjælp af digital teknologi i hele værdikæden i produktionen, forbundet alle processer lige fra tilførsel af rå emner,til levering af det færdige produkt til slutbrugeren, fremhæves det.

Endvidere kombineres den næste generation af mobilinfrastruktur med fremstillingsprocessen for at øge effektiviteten.

"Den nye produktionsenhed åbner nye muligheder for at reducere ledetiderne og forbedre fleksibiliteten og effektiviteten i vores produktion," siger projektleder Sten Karlsson. Og produktionschef for hele SKF-koncernen, Luc Graux, fremhæver:

"Produktionsflowet er helt unikt inden for lejerindustrien og udgør en ny fremstillingsstandard for os, som vi vil replikere til en lang række faciliteter inden for koncernen.”

”Investeringsprogrammet er vigtigt for os, hvis vi skal udnytte vores produktionskapacitet endnu mere effektivt. Det handler alt i alt om at øge vores globale konkurrenceevne og den fleksibilitet, vi kan tilbyde vores kunder," tilføjer han.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik