Teknovation Logo
robot

 
  • Der er atter Control, i år for 36 gang, den 23. til 26. april. Man kommer let til hallerne med fly, idet ankomstområdet er i umddelbar tilknytning til Paul Horn-indgangen. Er man i bil, så kan man med fordel parkere ved Messe Ost – altså Øst-messeområdet, også kendt som Bosch-parkeringsanlægget.

12. april 2024, kl. 15:18 

Control 2024 sætter digitalisering i fokus

teknovationNr. 4 - 2024   23. til 26. april holdes der for 36. gang Control-messe. I lighed med de seneste år er det i de moderne messehaller nær ved Stuttgart Lufthavn, og det gennemgående tema bliver denne gang digitalisering.


Ved Schall Messe er man kommet langt med forberedelserne til Control 2024, som er planlagt til dagene 23. til 26. april i Stuttgart, og i år holdes for 36. gang, men i år er der lidt vag tilslutning på maskinsiden, hvor en række producenter fremadrettet prioriterer at være med på den ellers årlige messe, men alene i ulige årstal.

Det valgte overordnede tema på den 36. udgave var inden den tilbagemelding fra maskinproducenterne; Innovation. Og det er stadig temaet, men med den tilføjelse, at det i år i høj grad vil gælde innovationen på softwaresiden inden for måleteknik, kvalitetsstying og kalibrering, hvor messen er meget stærk repræsentativ for udbuddet i markedet, fortæller messens projektleder Fabian Krüger, Schall Messe.
 

Innovationssiden omfatter fortsat øget digitalisering og fuldautomatisering, som i de senere år i stigende grad også har omfattet måleteknik og kvalitetsstyring. Og ifølge Fabian Krüger tegner til også i år at blive et gennemgående tema på standene, med talrige lanceringer, understreger han:

”Vi har en klar tilkendegivelse fra markedets brugere, både i Tyskland og internationalt, der viser, at også Control 2024 har høj prioritet, og selv om man fremadrettet i ulige årstal kan ”se det hele”, så er opfattelsen, at messen er en god anledning til at få et overblik over mulighederne, og de tendenser, som i de kommende år vil drive udviklingen,” understreger Fabian Krüger i det aktuelle Teknovation 4/2024, hvor der er 8 temasider med måleteknik.

Læs hele Control 2024-omtalen i online-version ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik