Teknovation Logo
robot

 
  • Som en opgradering på den eksisterende Cad-løsning er der p.t. et ridsbegrænset tilbud på løsningerne DraftSight Enterprise og Enterprise Plus, oplyser Solidworks.

22. november 2022, kl. 07:22 

Tidsbegrænset 2D Cad-tilbud fra Solidworks

Frem til 23. december tilbyder Solidworks et tidsbegrænset 2D Cad-tilbud på løsningerne DraftSight Enterprise og Enterprise Plus.


Mens andre Cad-leverandører går over til navngivet brugerlicensering, slår Solidworks på, at det er tid til at revurdere 2D Cad-strategien. Og lige nu kan man få et tilbud på investeringen, så det, man sparer, i stedet kan anvendes i andre dele af virksomheden, fremhæves det.

DraftSight Enterprise og Enterprise Plus er designet til at hjælpe virksomheder med mange forskellige brugere og adresser med at arbejde effektivt, med netværkslicensering og -implementering for effektivt at muliggøre samtidig brug og overholdelse i hele organisationen.

DraftSight Enterprise er en 2D-tegningsløsning med effektive, tidsbesparende produktivitetsværktøjsløsninger, API-adgang, netværkslicensering og fuld teknisk support.

DraftSight Enterprise Plus tilbyder også komplet 3D-design, 2D-begrænsningsmuligheder og yderligere produktivitetsværktøj, understreges det i forbindelse med lanceringen af tilbuddet, der løber til den 23. december.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik