Teknovation Logo
robot

 
  • Et af de otte temaer hos Engel på K '22 i Düsseldorf til oktober er plastsprøjtestøbning og bæredygtighed.

7. september 2022, kl. 16:18 

Engel med otte temaer på K 2022

Østrigske Engel meddeler, at man på K 2022, der holdes i Düsseldorf den 19. til 26. oktober, på en 1.972 kvadratmeter stand - har otte separate "Expert Corners" - hver baseret på en aktuel lancering i produktprogrammet. Ydermere er man til stede hos partnere og dermed med 13 plastsprøjtestøbemaskiner ialt.


Hos Engel gælder det i år særligt bæredygtighed og cirkulær økonomi, der bliver et af otte hovedtemaer på standen, med et selvstændigt område, eller "Expert Corner", som det kaldes i Engel-jargon, der på eget standområde på 1.972 kvadratmeter vil have i alt otte Espert Corners, den 19. til 26. oktober.

Hertil kommer, at producenten også er repræsenteret ved flere partner-virksomheder, med en sprøjtestøbemaskine. Et andet af årets temaområder  bliver et 180 kvadratmeter Inject 4.0 Area, hvor de seneste produkter inden for digitalisering er i fokus.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Her vil man stille skarpt på hele kæden fra produktionsdesign og konstruktion over produktion til vedligehold og service.

Inject 4.0 Area vil også omfatte videreudviklinger inden for iQ process-området, og der vil være løbende Live-præsentationer med en fuldelektrisk e-mac sptøjtestøbemaskine ed iQ process-teknologi installeret.

Circular Economy Pavilion-teamaet vil også omfatte løbende Live-præsentationer og herunder en two-step-process, som Engel introducerer, hvor der alene anvendes genbrugs-PET-materiale i sprøjtestøbeprocessen. Det sker for at demonstrere, at kvaliteten er fuldt på højde med "ny" PET, selv om det anvendte materiale vil være 100 procent genbrugs-PET.

Øget energieffektivitet bliver igen i år også et hovedtema, teaser Engel videre, og fremhæver, at man på standen vil kunne få råd og vejledning i yderligere energieffektiviseringsløsninger i form af egentlige optimeringspakker, som Engel præsenterer blandt meget andet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik