Teknovation Logo
robot

 
  • På førstedagen af de to uger med Zeiss' digitale Innovations Rocks-indlæg præsenteredes seneste software til CT-skanneren Metrotom 1.

8. juni 2021, kl. 15:44 

Zeiss Innovations Rocks er godt i gang

Forårets Zeiss Innovations Rocks er indledt, og de kommende to uger bydes på en række produktlanceringer i et digitalt miljø, så alle interesserede kan følge med. Første præsentation havde seneste software til Metrotom 1 CT-skanning i fokus.


Fra 8. juni og to uger frem blændes der dagligt op for en præsentation klokken 9.30 omfattende de seneste Zeiss-produkter inden for måleteknologi.

Første udsendelse stillede skarpt på CT-skanneren Metrotom 1, og de muligheder brugeren har med løsningen, samt ikke mindst de forbedringer, der er opnået med den seneste software, som netop er lanceret.

CT-skanneren har et skanningsfelt på 165 gange 440 millimeter, og kan skanne med en opløsningsnøjagtighed ned til 65 mymeter. Ultralydsmålingerne har den fordel, at de også kan foretage skanning i materialet, og opdage eventuelle sprækker heri, påpeger Zeiss.

Samtidig er softwaren optimeret, så man kan skanne et større område hurtigere, og dermed endnu bedre "gøre det ikke-synlige synligt", som Zeiss udtrykker det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik