Teknovation Logo
robot

 
  • Direktør Lars Tegl Rasmussen (t.v.) og seniorkonsulent Peter Rasmussen (t.h.) i færd med at anvende Kompetenceforums e-learningskursus, der netop er lanceret som et gratis-tilbud.

20. marts 2020, kl. 14:14 

Bliv LEAN-projektleder helt gratis

For de mange, der nu alligevel arbejder hjemme, lancerer Kompetenceforum ApS et tilbud om gratis at deltage i E-læringsuddannelsen som projektleder i LEAN.


De fleste gader er p.t. øde. Alle der har praktisk mulighed for der arbejder hjemme. Samtidig med at Covid-19 er en trussel, er det imidlertid også en mulighed for at vi for alvor får taget hul på teknologiens muligheder for samarbejde og udveksling af information.

Fysiske møder afløses af video/Skype. Ja, information koordineres i en sådan grad, at Weekendavisen i denne uge kan proklamere, at hele avisen er lavet fra hjemmearbejdspladser, fortæller direktør Lars Tegl Rasmussen, Kompetenceforum. 

Her har Covid-19-udbredelsen stoppet al kompetenceudvikling i form af eksterne kurser, uddannelser og seminarer. I stedet tilbyder man, at alle gratis kan deltage i E-læringsuddannelsen som projektleder i LEAN, påpeger Lars Tegl Rasmussen.

Uddannelsens formål er at gøre deltagerne i stand til selv at arbejde med smartere og hurtigere arbejdsprocesser i egen organisation.

”Vores tilbud har baggrund i to forhold. Dels vil vi gerne bidrage til at man kan bruge den nuværende situation til også at dygtiggøre sig. Dels vil virksomhederne , når kriser er ovre, efterspørge netop disse kompetencer for at stå stærkere under de forhold, der kommer,” vurderer Lars Tegl Rasmussen.

Uddannelsen bygger på en projektlederuddannelse, der har eksisteret i over 15 år og i forvejen har haft mere end 4.000 deltager. Den kan indgå i en akademiuddannelse. 

Kom til Kompetenceforums tilmelding ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik