Teknovation Logo
robot

 
  • Med IT-virksomheden Netcompany som initiativtager lancerede Danske Bank, TDC og Københavns Lufthavn initiativet Digital Dogme i 2018. Siden har initiativet udviklet sig til en bevægelse i dansk erhvervsliv med aktuel deltagelse af 29 af Danmarks mest fremtrædende virksomheder. Mere end 12.000 medarbejdere er lige nu engageret i indsatser under Digital Dogme.

12. december 2019, kl. 07:02 

Industriens Fond støtter projektet Digital Dogme

Projektet Digital Dogme kan nu accelerere arbejdet med at bekæmpe en af de største udfordringer for fremtidig bæredygtig vækst og velstand i Danmark, i form af manglen på kvalificeret arbejdskraft med stærke digitale og tekniske kompetencer, fremhæver Industriens Fond, der netop har bevilget støtte til projektet. 


Med Digital Dogme-projketet er der tale om et unikt samarbejde mellem danske virksomheder i forhold til at skabe og udvikle digitale kompetencer i tæt samarbejde med hinanden, fremhæver Industriens Fond, der netop har bevilget over syv millioner kroner til initiativet. 

Bevillingen betyder i praksis, at Digital Dogme nu får midler til at oprette et selvstændigt og stærkt sekretariat, der forankrer den videre positive udvikling og udbredelse af Digital Dogme, fremhæves det.

Endvidere åbner midlerne, ifølge Industriens Fond, ydermere op for helt nye muligheder for Digital Dogme i bestræbelserne på videreudvikling af en online videndelingsplatform, opbygning af målrettede og strukturerede uddannelsesforløb og løbende erfaringsopsamling.

”Jeg vil gerne på vegne af Digital Dogme takke Industriens Fond. Det glæder mig overordentligt meget som medstifter og initiativtager, at fonden ser behovet og har valgt at støtte vores mission om at skabe de for dansk erhvervsliv livsvigtige og afgørende kompetencer indenfor digitalisering," siger CEO hos Netcompany og initiativtager til Digital Dogme, André Rogaczewski, og tilføjer:

"Dette er essentielt for at skabe bæredygtig og langsigtet vækst og velstand i Danmark. Med denne økonomiske støtte i millionklassen er jeg overbevist om, at Digital Dogme står over for en succesfuld fremtid, og jeg glæder mig utrolig meget til at følge arbejdet som bestyrelsesformand for Digital Dogme.”

I løbet af det første år af Digital Dogmes levetid har initiativet samlet opbakning og deltagelse fra 29 store danske virksomheder, og på sigt skal flere virksomheder med i samarbejdet, heriblandt også flere af de mindre og mellemstore danske virksomheder, konstaterer Industrien Fond.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik