Teknovation Logo
robot

 
  • 40 brugere af GOM-måleudstyr tog del i de to dage i Billund, hvor de ud over den formidlede viden også netværkede ivrigt på kryds og tværs.

5. december 2019, kl. 14:17 

40 samlet til GOM-brugergruppemøde

Zebicon har aktuelt for 3. gang afviklet et GOM-brugergruppemøde på firmaets adresse i Billund. Måleteknikere, ingeniører og kvalitetsansvarlige var samlet til de to dage, der bød på både workshops, brugerindlæg og netværk på tværs af GOM-brugerne.


GOM brugergruppemøde 2019 samlede 40 brugere af GOM-måleudstyr i Danmark til et program sammensat af faglige workshops, lanceringer inden for hard- og software samt brugerindlæg og god tid til at netværke på kryds og tværs af GOM-folkene.

Måleudstyret omfatter både manuelle og automatiserede 3D-skannere, som bruges til industriel kvalitetsopmåling og inspektion af emner. Så det var lidt af hvert, der var på dagsordenen i løbet af de to dage, hvor der blandt andet blev afholdt fire brugerindlæg fra virksomhederne Ammeraal Beltech Modular, Dansac, Danfoss samt LEGO Systems. Her fortalte brugerne om, hvordan de anvender GOM-måleudstyret, hvilken læringsrejse de har været på og hvilke resultater de står med i dag.

En af oplægsholderne var Business Improvement Manager Tobias Ottsen fra Dansac, der producerer stomiprodukter. Han fortalte om virksomhedens ønske om at kunne se variansen på sine produkter, det strategiske valg de tog om at købe en 3D-skanner og hvordan processen blev håndteret.

Ud over at være indlægsholder, havde Tobias Ottsen også taget resten af måleafdelingen med til GOM-brugergruppemødet:

”Det er vigtigt, at vi alle har den samme forståelse af, hvad målesystemerne kan, og her kan vi høre andre fortælle, hvordan de arbejder med teknologien," siger Tobias Ottsen.

En anden deltager var Bente Eyving, der er kvalitets- og metrologiingeniør hos Novo Nordisk, og deltog i arrangementet for første gang:

”Ved at deltage i GOM-brugergruppemøde 2019, er jeg blevet bekræftet i, hvad vi kan gøre med teknologien og jeg har haft mulighed for at sparre med andre brugere og høre, hvordan de arbejder med systemerne,” fortæller Bente Eyving, og fortsætter:

”Jeg har fået mere med hjem fra arrangementet end jeg forventede. Det er især brugerindlæggene og netværket, som har givet værdi for mig, og så er jeg nået frem til, at vi hos Novo Nordisk skal have sammen videnskabelige tilgang til 3D-skanning, som blev præsenteret af nogle af brugerne heriblandt Tobias Ottsen”.

Ud over brugerindlæg og netværk, stod programmet for brugergruppemødet også på faglige workshops. Her var det specialisterne fra Zebicon, som fortalte om brugen af det seneste GOM-udstyr og gav tips og tricks til de tilføjne features i GOM-softwaren. I løbet af de to dage præsenterede Zebicon flere "nørdede" oplæg, som faldt i god jord hos brugerne.

I år var GOM også repræsenteret i form af Björn Rapelius, som præsenterede aktuelle produkter, og stod til rådighed for brugernes måletekniske spørgsmål. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik