Teknovation Logo
robot

 
  • Damvigs Susanne Damvig og Michael Meihlen med en af de i alt 16 stafetter, der er fremstillet ved 3D-print til løbet: Stafet for livet, der blev afviklet i den netop overståede weekend i knap 30 lande, og med over 4 millioner aktive deltagere.

9. september 2019, kl. 07:16 

3D printede stafetter i kamp mod kræft

Damvig 3D Printed Solutions A/S har udviklet og produceret de 16 stafetter på hver 62 gram, der anvendtes af de 16 hold løbere fra Taastrup og omegn i weekenden, 7. og 8. september, hvor man mindedes formålet bag det verdensomspændende løb: Stafet For Livet.


For at skabe opmærksomhed om løbets formål ønskede Damvig 3D Printed Solutions at de 24 centimeter lange og 2,4 centimeter tykke stafetter samtidig blev fremstillet i et både let og stærkt materiale og fik en overflade, der illustrerer kræftmolekyler.

"Stafetterne illustrerer hvad der er muligt med 3D-printteknologi, hvor man hurtigt kan skabe helt unikke former og egenskaber. Det havde aldrig være muligt at fremstille de 16 stafetter, via konventionel produktionsteknologi. Dels ville fremstillingstiden og etableringsomkostningerne være enorme. Dels ville man ikke kunne skabe det organiske udseende, vi ønskede at få frem hvis man for eksempel havde anvendt fræsning eller støbning," siger Damvig-direktør Susanne Damvig.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


 Firmaets medarbejder Michael Meihlens afdøde far, der bar kælenavnet ”Moffe”, gav inspiration til navnet på Damvigs 16 stafetter.  


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik