Teknovation Logo
robot

 
  • Q-DAS Procella kan nu også benyttes i forbindelse med parti-inspektion, oplyser Metrologic, om en af flere add-ons.

5. september 2019, kl. 07:29 

Flere add-ons til Q-DAS-programmerne

Q-DAS-programmerne gennemgår en løbende udvikling, og senest er flere add-ons føjet til. De vil i flere henseender lette brugernes arbejde betragteligt, fremhæver firmaets danske repræsentant, Metrologic, Hørsholm.


Metrologic introducerer flere add-ons til Q-DAS-programmerne, blandt andet til Procella-stikprøvefunktion, hvortil producenten har udviklet en funktion, som giver mulighed for at udføre ind- eller udgangsinspektion i overensstemmelse med DS ISO 2859-1.

Som bekendt er Procella et SPC -program, men programmet kan nu også benyttes i forbindelse med partiinspektion. Man indtaster med den seneste add-on stikprøvestørrelse, inspektionsniveau og AQL-værdi. Programmet beregner stikprøvestørrelsen og godkendelsestal. Når stikprøven er nået fortæller programmet om partiet er godkendt eller kasseret. 

Deer er også en add-on til Calib-Q-DAS, så man nu kan kan sikre dig, at der ikke benyttes måleudstyr ude af kalibrering. 

Det betyder, at man kan vælge udstyr i Q-DAS-produkterne ud fra oversigten og se næste kalibreringsdato. Det kan vises for operatøren under dataopsamlingen. Dermed ved operatøren altid, om udstyret er i kalibrering.

En anden løsning er et S´selvstændigt program, der kan benyttes til at samle variable og alternative måledata op. Der er lang vægt på, at brug af programmet skal være så enkelt for operatøren at benytte som muligt.

Målemaskinen sender en fil, der indlæses automatisk i programmet. Programmet kan da sættes op til at give mulighed for indtastning af variable eller alternative data.

Den færdige indtastning sendes til Procellas database og kan efterfølgende analyseres i Procella.

Endeligt bydes på en add-on til In-time visualisering. Funktionen giver mulighed for at sende informationer om måleresultater ud til en operatør i produktionen, når der er målt et emne. Denne funktion kan også benyttes til at informere afdelingen om toleranceoverskridelser eller trend i produktionsprocesserne. Dataene visualiserer det aktuelle produktionsresultat.


 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik