Teknovation Logo
robot

 
  • Pr. 1. juli hedder Kvejborgs Technical Sales Manager Søren Kirkeberg.

19. juni 2019, kl. 07:15 

Søren Kirkeberg nu hos Kvejborg

Den nordjyske skanningsspecialist Kvejborg ApS meddeler, at man igen udvider staben. Denne gang med Søren Kirkeberg, der tiltræder 1. juli som Technical Sales Manager.


Pr. 1. juli  er der yderligere et  ansigt i marken når der skal løses opgaver inden for 3D-skanning og verificeringer, idet Søren Kirkeberg der tidligere har været ved Cam-virksomheden DeltaCAM, og senest hos den svenske software everandør Edge Technology, tiltræder i en nyoprettet stilling som Technical Sales Manager hos Kvejborg.

"At få lov til at blive en del af Kvejborg ApS er en rigtig spændende opgave. Både produkterne og virksomheden i sig selv er velanset, og kendt som markedets bedste inden for skanning. Så hvad kunne være bedre?" lyder  det fra Søren Kirkeberg.
 

Kvejborg har fået opbygget en virksomhed, med et kompetent team, hvor man senest i maj ansatte Morten Overgaard som Service Technican, og snart udvides så med Søren Kirkeberg, fortæller ejer og stifter af Kvejborg ApS, Søren Kvejborg:

"Vi oplever en stigende efterspørgsel på vores produkter og løsninger. Og da Morten blev ansat, gav det mig lidt luft til at kunne starte en større gennemgang af virksomhedens udviklingsstrategi. Og der blev det klart at vi manglede en med fokus på at varetaget de henvendelser vi får. Så da Søren Kirkeberg kontaktede os for jobmulighed, var det en nem beslutning."

Kvejborg gør sig primært iinden for specialopgaver ved 3D-skanning, og er Senior Partner ved Creaform, der med sin produktportefølje dækker alle typer opgaver inden for skanning, og 3D-opmåling, fremhæver Søren Kvejborg.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik