Teknovation Logo
robot

 
  • "Dette er starten på noget større, som jeg virkelig synes de danske kunder fortjener. Med lynhurtig respons og nærvær, glæder jeg mig til at byde nuværende og kommende kunder velkommen hos Invent," udtaler salgsdirektør Mads Storgaard, Symetri Europa.

17. juni 2019, kl. 13:48 

Invent og Symetri i partnerskabsaftale

Invent A/S og Symetri A/S har pr. juni indgået et strategisk partnerskab, hvorefter Symetri fusionere deres danske Manufacturing-aktiviteter med Invents, som derved bliver den næststørste Autodesk-forhandler i Manufacturing-segmentet i Danmark.


Ved at sammenlægge Symetris hidtidige Manufacturing-aktiviteter med Invents opnås en fremtrædende position som Cad-samarbejdspartner for hele Manufacturing-markedet, fremhæver Symetri Europas salgsdirektør Mads Storgaard.

Samtidig gør partnerskabet Invent til den næststørste Autodesk-forhandler i Manufacturing-segmentet i Danmark. 

Hele teamet er nu samlet hos Invent i Aarhus, hvor de tilføjne medarbejder og en større produktportefølje vurderes at løfte Invents samlede kompetenceniveau, i det Invent nu kan håndtere alle aktive Autodesk Subscriptions og Support-aftaler med alle de ansvarsområder og forpligtelser, som oprindeligt er aftalt med Symetris kunder.

Med de ekstra holdkammerater på holdet, glæder Invent sig til at byde nuværende og kommende kunder velkommen til et stærkere team, samt til at tilføje flere produkter til porteføljen, og dermed gøre brug af de ressourcer som partnerskabet med Symetri indebærer.

"Endelig kan vi give det, som det danske Manufacturing-marked fortjener. Et stærkt team, af kompetente medarbejder, som har det mål for øje, at hjælpe dansk industri med den rette sparring, kompetent daglig support og spændende teknologi, fastslår Mads Storgaard, og ejer af Invent, Lars Jensen supplerer:

"Vi glæder os til at komme i gang, og levere bæredygtige løsningerne til markedet. Med nye holdkammerater på holdet, står vi nu stærkere end nogensinde. Samlet opnår vi et unikt teknisk talent, som vores kunder vil få stor glæde af. Partnerskabet medfører mange fordele.

"SmartInvent får øget funktionalitet, vi har fået tre nye medarbejder hos Invent, og med Symetri i ryggen har vi fået en ny og betydningsfuld sparringspartner. Jeg ser frem til, at vise omverden alt det vi har at byde på," fastslår Lars Jensen. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik