Teknovation Logo
robot

 
  • Her et emne med DuPont’s Hytrel TPC-ET-materiale, der er fremstillet på en 3D-printer, der anvender pellets.

22. maj 2019, kl. 15:21 

DuPont lancerer High Performance 3D-printmaterialer

Materialespecialisten DuPont lancerer nu en række nye 3D-plastprintmaterialer, der skal lette overgangen fra prototyper, over små serier til masseproduktion.


DuPont Transportation & Advanced Polymers, der er en global forretningsenhed i DowDuPont Special Products Division, lancerer nu en række tilføjelser til selskabets portefølje af 3D-plastprintmaterialer.

Dette inkluderer seks Zytel-polyamid og Hytrel-termoplastiske polyesterelastomerpellets (TPC-ET) og toHytrel-filamenter.

De aktuelle pelletsmaterialer til 3D-print med ekstruderingsmetoder er udviklet for at øge 3D-printproduktionens omstillingsparathed og omkostningseffektivitet ved at give kunderne mulighed for at skifte problemfrit fra prototyper til små serier, præserier og masseproduktion.

Dette samtidig med at der opretholdes lignende polymeregenskaber. De nye piller og filamenter tilbyder desuden en række forskellige hårdheder, fiberforstærkningsmuligheder og farver, fremhæves det.

"Ved at levere vores produkter både som pellets og filamenter, giver vi kunderne mulighed for at bruge det samme materiale på tværs af forskellige processer. Eksempelvis kan de skabe prototyper via smeltet lagmodellering og slutemner med pellettekstruderingsmodellering - eller endda sprøjtestøbning til meget høje volumener - samtidig med at der opretholdes ensartede egenskaber. Anvendelsen af pelleterede materialer til vores lineup understøtter tendensen mod massetilpasning ved hjælp af 3D-print," konstaterer Strategic Marketer, EMEA, DuPont, Christophe Paulo.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik