Teknovation Logo
robot

 
  • Arburgs Freeformer er omdrejningspunktet 18. juni i koncernens danske salgs- og serviceselskab, der har til huse i Greve.

22. maj 2019, kl. 11:34 

3D print-workshop hos Arburg 18/6

I Greve er der den 18. juni hos Arburg mulighed for at høre nærmere om industriel additiv produktion og virksomhedens Freeformer. 


Showroomet hos Arburg A/S i Greve vil den 18. juni være domineret af firmaets bud på 3D print, i form af Arburgs Feeformer.

Med Freeformer tilbyder producenten en åben produktionsplatform med fleksible muligheder for anvendelse af en række standard plastmaterialer. Op til tre materialer kan anvendes i samme proces, blandt andet i kombiantion af hårde og bløde materialer. 

På dagen er der præsentation og information ligesom Arburg-personalet står til rådighed for individuelle samtaler. Deltagerne får også lejlighed til at se kørende Freeformere, som viser praktiske eksempler i drift.  

Endvidere vil der være en række printede eksempler, som giver et detaljeret indblik i de mange muligheder teknologien tilbyder, fremhæver Arburg.  

Dørene åbnes på dagen klokken 9.30, og der er løbende informationer og lidt godt til maven og ganen. Arburg anmoder interesserede om forhåndstilmelding af hensyn til det praktiske arrangement.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik