Teknovation Logo
robot

 
  • Renishaws Equator kan placerec direkte i produktionen, og understøtte bedre processtyring, hvilket i år er i fokus På Control-standen.

3. april 2019, kl. 07:46 

Processtyring i fokus ved Control 2019

På Control 2019 i Stuttgart vil man kunne møde måledivisionen fra Kyocera Unimerco, som hos deres leverandører denne gang primært vil demonstrere de seneste muligheder for at automatisere og effektivisere måleprocesserne samt opsamle måledata.


Traditionen tro er konsulenterne fra Kyocera Unimerco på plads hos deres leverandører, når der 7. til 10. maj holdes Control-messe i Stuttgart.

Måledivisionens ansatte vil her demonstrere de seneste muligheder for at automatisere og effektivisere måleprocesserne samt opsamle måledata ved hjælp af producenternes aktuelle hard- og softwareløsninger inden for målemaskiner- og udstyr samt tilhørende -software.

Uden konkret at løfte sløret for de teknologier og produkter,  som er i fokus på standene i år, vurderer Kyocera Unimerco, at man denne gang i langt større grad vil vise muligheder for at integrere måleprocesser i produktionen, og anvende måleteknologi aktivt til at styre produktionsprocesserne:

"Udviklingen kræver løbende effektivisering og integration af måleprocesserne og gerne direkte i produktionen. Hvis virksomheder skal følge med i konkurrencen, er det vigtigt at integrere alle processer. Her er det væsentligt at tænke integration af alle elementer - inklusiv måleprocesserne," siger salgschef Jan Møgelmose, der er leder af Kyocera Unimercos division for måleteknik.

”Måleteknologi og måling bør altså ikke ses som middel til kontrol og kassation af emner, men et aktivt værktøj til at styre sine processer og producere korrekte emner”, fortæller Jan Møgelmose.

"Control-messen er også en god mulighedfor at stifte bekendtskab med Industri 4.0-løsninger fra en lang række større producenter af måleudstyr. Mange af vores leverandører har stor fokus på Industri 4.0-løsninger under Control-messen" fastslår Jan Møgelmose.

Kyocera Unimerco udstiller i samarbejde med leverandører som Nikon, Mahr, Wenzel, Tesa, IBR, Schwenk og Renishaw.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik