Teknovation Logo
robot

 
  • "Halvt for sjov købte vi i 2011 en 3D-printer, som vi fandt ud af kunne printe elektriske kabinetter til et af vores egenudviklede produkter. Og netop via printteknologiens designfrihed er det senere lykkedes at trække en gammel forretningsidé op af skuffen – en granulatsuger – og forvandle den til et kommercielt produkt, der koster godt halvdelen af en traditionel suger fremstillet i metal," siger direktør og ejer af Andertech, ifølge MADE.

22. februar 2019, kl. 07:02 

Andertech har nu 60 3D-printere i huset

Andertech i Humlebæk har opbygget en 3D-print-farm med 60 kørende printere, fremhæver Manufacturing Academy of Denmark, MADE.


I 2011 begyndte direktør og ejer af firmaet Andertech, Erik Sten Andersen, en gennemgribende digitalisering af virksomheden, som han oprindeligt etablerede tilbage i 1984 med fokus på at levere udstyr og maskiner til plastindustrien.

I dag har virksomheden udviklet sig til at levere services inden for industriel IT, udvikling af sit eget IoT-udstyr og så senest etableringen af en 3D-print-farm med 60 kørende printere pr. januar 2019, fremhæver direktøren via Manufacturing Academy of Denmark, MADE.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


3D-printerne skal anvendes til at lave komponenter til egne produkter, men også produkter og komponenter for andre virksomheder, og strategien er at anvende ekspertisen og udstyret til at producere de produkter, som det kun er muligt at lave med 3D-print, fremhæves det.

"Alle kan købe en 3D-printer og printe nogle prototyper. Men vores målsætning er at designe et produkt fra bunden med additiv fremstilling og også producere det via AM," udtaler Erik Sten Andersen, ifølge MADE, og fortsætter:

"Vi skal ikke ud og konkurrere med de mange andre virksomheder, der laver prototyper. Vi skal finde nogle produkter, som måske ikke ville kunne blive lavet alligevel, hvis ikke man gik 3D-print-vejen."

Andertech har været medlem af MADE siden 2017.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik