Teknovation Logo
robot

 
  • René Østergaard ser fordele for Belden Cekan i at bruge CT-skanning, da virksomheden så har en komplet dokumentation på produkterne.

31. januar 2019, kl. 15:03 

CT-skanning bag Belden Cekan-kvalitet

Belden Cekan A/S bruger CT-skanning i udviklingsafdelingen til at dokumentere og kvalitetstjekke firmaets små komponenter til stik og netværksprodukter. 


I Belden Cekans udviklingsafdeling sidder René Østergaard som udviklingschef og styrer projekter som udvikling af produkter og støbeforme, samt fremstilling af støbeformene. I udviklingsfasen har René valgt at bruge CT-skanning til at dokumentere og validere virksomhedens emner.

CT-skanning er baseret på røntgenteknologi, som kan bruges til at opmåle både indvendige og udvendige detaljer på emner. Derudover er det muligt at inspicere hulrum, kanaler og andre skjulte detaljer samt analysere interaktioner mellem parter efter montage, fremhæver René Østergaard:

"Vi bruger CT-skanning til at opmåle komplekse emner, hvor vi ikke kan komme ind med traditionelle CMM-metoder eller skydelære, og emner hvor vi ved, at præcisionen er vigtig for vores produkts egenskaber,” siger René Østergaard.

Ifølge René Østergaard giver det en fordel for Belden Cekan at bruge CT-skanning. Ud over at inspicere mål, som virksomheden på forhånd ved, at de skal være opmærksomme på, afslører en CT scanning også ting, som Belden Cekan ellers ikke ville have set:

”Det er en fordel for os, fordi vi har en komplet dokumentation på vores produkter og kan gå tilbage senere og søge et mål, som vi måske ikke har haft behov for at grave i på det tidspunkt, vi fik udført skanningen,” siger René Østergaard.

Til at udføre skanningerne bruger Belden Cekan målevirksomheden Zebicon A/S, som har specialiseret sig inden for industriel måleteknik.

Med op til 25 års garanti på Belden Cekans produkter, er det vigtigt, at alle komponenter lever op til virksomheden høje kvalitetsstandard. Derfor bruges CT-skanning allerede i udviklingsfasen, hvor emnernes geometrier opmåles og blandt andet positioneringen af kontaktelementer i stik tjekkes.

Ved at bruge Zebicon til at CT-skanne sine emner, får Belden Cekan tryghed om, at det de producerer er i orden:

”Vi har været godt tilfredse med Zebicon som samarbejdspartner. Der er altid dialog, når vi har en opgave åben og vi får vores filer inden for få dage,” fastslår René Østergaard. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik