Teknovation Logo
robot

 
  • Stratasys 3D-printere, henholdsvis en uPrint SE Plus, en F270 og en Objet260 Connex3, indgår i dag i Louis Poulsen-fremstillingen af de navnkundige lamper, fremhæver forhandleren Protech.

6. november 2018, kl. 09:01 

3D-printere hos Louis Poulsen

Belysningsvirksomheden Louis Poulsen har i flere år anvendt 3D-printere fra Stratasys til udvikling og print af prototyper. I dag har virksomheden tre 3D-printerer fra Stratasys – en uPrint SE Plus, en F270 og en Objet260 Connex3.


Stratasys-forhandleren Protech beretter i sit aktuelle nyhedsbrev om Louis Poulsens anvendelse af 3D-printteknologi i almindelighed, og i løsninger fra netop Stratasys i særdeleshed.

I 2012 indledtes arbejdet med to uPrint SE Plus. Efter et par år indså Louis Poulsen dog, at de havde brug for mere end hvad deres 3D-printere kunne klare. Ønskerne var mange: Større byggevolumen, højere præcision og detaljeringsgrad, transparente og bløde emner. Til slut besluttede Louis Poulsen sig for at udskifte den ene uPrint SE Plus til en Objet260 Connex3 og en Stratasys F270.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Louis Poulsen har med skiftet opnået prototyper med højere detaljeringsgrad og større præcision. Takket være PolyJet-teknologien printer de højt detaljerede emner med super tynde lag helt ned til 16 mymeter, hvilket bidrager til et mere virkelighedstro slutresultat.

Med Stratasys F270, som anvender FDM-teknologien, får Louis Poulsen mulighed for at printe med en lagtykkelse ned til 0,127 millimeter. Det er halvdelen af uPrint SE Plus. Det FDM-materiale som Louis Poulsen primært anvender er konstruktionsplasten ABS, som er et ideelt materialevalg til holdbare og stærke print.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik