Teknovation Logo
robot

 
  • WinWerth-dag 2018 holdes 5. december hos Metrologic i Hørsholm.

20. november 2018, kl. 14:07 

5/12 gælder det WinWerth-dag 2018

Metrologic inviterer alle WinWerth-brugere til gratis WinWerth-dag 2018 hos forhandleren i Hørsholm onsdag den 5. december.


Metrologic ApS har aktuelt udsendt invitationer til årets WinWerth-dag.

Hørsholm-virksomheden fremhæver, at det er en god mulighed for brugerne til at høre om de seneste lanceringer i WinWerth, få tips og tricks til brugen af programmet og få udvidet sit netværk. 

Klaus Müller og Henke Poulssen fra Werth Messtechnik vil være til stede for at vise de seneste funktioner, og det forventes at en ScopeCheck S med SP25 taktil tast og 2D/WFP fiberprobe vil være klar til demonstration af de tilkomne funktioner med mere.

På dagen får man også vigtig viden om måleteknologi og standarder (især GPS), der påvirker det daglige arbejde. Endeligt opfordres brugerne til at medbringe egne emner/tegninger, som man vil have hjælp til at lave program til.

Det skal gerne ske i god tid inden, så det kan demonstreres den 5. december, lyder det fra Metrologic, som på firmaets hjemmeside også opfordrer interesserede til at kontakte virksomheden, hvis man gerne vil med. 

Se mere ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik