Teknovation Logo
robot

 
  • Ved USU World 2018 modtog Arburgs Björn Feber og Stefan Ridinger årets Knowledge Award for Arburgs indsats med digitalisering i almindelighed og Industrie 4.0 i særdeleshed.

27. juni 2018, kl. 15:57 

Digitaliseringspris til Arburg

Arburg er blevet tildelt prisen Knowledge Award 2018 fra USU, for sprøjtestøbemaskinproducentens høje niveau inden for digitalisering og innovation på området.


Lossburg-baserede Arburg GmbH fik yderligere hæder med sig, da ansvarlige for de seneste digitaliseringstiltag deltog ved USU GmbH´s USU World 2018 i Bonn tidligere på måneden.

Den sydtyske plastsprøjtestøbemaskinfabrikant modtog prisen Knowledge Award 2018, som på arrangementet blev overrakt til de to udsendte Arburg-deltagere, henholdsvis Björn Feber fra Technische Service og Stefand Ridinger fra IT-afdelingen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


USU-CEO Sven Kolb motiverede valget af Arburg til prisen, og understregede, at de seneste års innovation på Industrie 4.0-siden, og den løbende udvikling af Selogica-styringen på sprøjtestøbemaskinerne, var til gavn for alle led i værdikæden omkring USU.

Særligt lagde han vægt på, at man ved service har fuldtekstsøgning, så enhver data-fil, der rummer mulig information om et emne, hurtigt kan findes frem. I det hele taget understregede Sven Kolb, at data kommer hurtigt frem, når man anvender løsninger fra Arburg. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik