Teknovation Logo
robot

 
  • Siemens PLM og HP venter med samarbejdet at sikre brugerne maksimal kompabilitet mellem Cad-/Cam-softwaren og 3D-printerne.

22. juni 2018, kl. 07:01 

Siemens PLM og HP i samarbejde

Siemens’ NX og Solid Edge-softwareprodukter vil fremadrettet være fuldt kompatible med HP´s full-color 3D-printteknologi, oplyser samarbejdspartnerne Siemens PLM og HP.


Samtidig med lanceringen af seneste version af Solid Edge-softwaren, har Siemens PLM og HP offentliggjort en aftale om at skabe fuld kompatibilitet mellem software-produkterne og så HP´s full-color 3D-printteknologi.

Solid Edge 2019 vil blandt andet omfatte de seneste designteknologier, være fuldt integreret med simuleringsanalyseværktøj samt omfatte Cloud-baseret sikkerhedsløsninger.

Nyt i Solid Edge 2019 er også Solid Edge CAM Pro, der fremhæves som et fleksibelt system for brugerne af de seneste CNC-maskiner, så de får fuldt udbytte af deres maskiners styringer, og maksimal sikkerhed for, at det de ser på styringens skærm, også er det emne, som de efterfølgende får i hånden, understreger Senior Vice President John Miller, Mainstream Engineering/Siemens PLM.

Han er fuldt overbevist om, at man med Solid Edge 2019 vil være klædt perfekt på at il at gå ind i den næste æra inden for digitalisering, understreger han.

Når det gælder 3D-print, så vil samarbejdet med HP betyde, at der i løsningen er fuld kompabilitet med HP’s Jet Fusion 3D 300-/500-serie såvel som HP’s Multi Jet Fusion-teknologi iøvrigt, når det gælder HP Jet Fusion 4200/4210.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik