Teknovation Logo
robot

 
  • Perfekt autonomi mellem bearbejdningscentre og målemaskine er blandt andet målet for Hexagon, fremhævede Ola Rollen.

13. juni 2018, kl. 08:37 

Hexagon samler 3.500 i Las Vegas

Fagfolk fra hele verden indtager i denne uge HXgN Live i Las Vegas, hvor den svenske måleteknologigigant Hexagon holder et stort antal fagsessioner, demoer og keynotes. CEO Ola Rollen indledte årets event med at fremhæve aktuelle muligheder for harmonisk integration mellem CNC-maskiner og 3D-koordinatmåleudstyr og tilhørende software.


CEO for Hexagon, Ola Rollen, indledte ved åbningen af det årlige HXgN Live-arrangement i Las Vegas med en Key-note-tale, der fremhævede den teknologisk udvikling, hvor pludselige teknologiskift forandrer verden og ikke mindst fremstillingindustrien.

Frem til og med fredag præsenterer virksomheden de 3.500 branchefolk for de skarpeste nyheder og løsninger fra hele Hexagon-koncernen, og førstehåndserfaring med de løsninger, der kommer til at være afgørende de kommende år.

IOT vil forandre alles arbejdsliv, så det handler om at finde det rette mindset for transformation og ønsket om altid at nå til næste niveau og gøre vores liv bedre, påpegede han, og understregede behovet for at kunne bruge det dataflow, der stiger eksponentielt:

"Data er integreret i alt vi gør i alle industrier. Men er dataindsamling og udnyttelsen heraf på samme niveau? Med IOT-udviklingen bliver det maskiner, der samler data 24/7, og med machinelearning og AI fremover være muligt at samle data for at skabe mere inteligente beslutninger foretaget af mennesker," fremhævede han, og tilføjede:

"Over de næste fire til fem år vil der komme løsninger fra Hexagon, der samler samler IOT-platforme inden for et stort antal brancher og integrerer smart dataanalyse med machine-to-machine-learning."

Smart Factories er en af del af udvikling, og her afsluttede CEO'en med at fremhæve aktuelle muligheder inden for kombinerede celler med båd CNC-bearbejdning og 3D-koordinatopmåling.

Disse er fuldstændig integreret og leverer automatisk feedback for autonom produktion, konstaterede ham.  


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik