Teknovation Logo
robot

 
  • Firmanavnet understreger nu hvad selskabet beskæftiger sig med, påpeger ROB-EX A/S.

12. juni 2018, kl. 14:51 

Navnet er nu også ROB-EX

I forlængelse af frigivelsen af seneste version af ROB-EX Scheduler, der omfatter ny funktionalitet, er firmanavnet også ændret, så Novotek Planning Systems nu hedder ROB-EX.


ROB-EX Scheduler er produktet, og nu er firmanavnet bag ændret fra Novotek Planning Systems til ROB-EX A/S.

ROB-EX er det eneste virksomheden arbejder med, og det har man valgt at tage konsekvensen af. Navnet er den eneste ændring, alle øvrige kontaktdata, CVR-nummer, telefoner og e-mails forbliver de samme, understreger selskabet.

Seneste version 6.4 af ROB-EX Scheduler har fået tilføjet en række funktionaliteter såsom blandt andet mulighed for overblik med flere skærme og vinduer åbne samtidig, mulighed for at se den overordnede plan uanset, hvor man ellers er med dashboard App, med nøgletal og grafer over produktionsplanen til planlægger og ledelse, følg emed i produktionen med dashboard til operatører med aktuelle planlagte opgaver og fremdrift, holde styr på materialer og kapacitet på én gang med fuld sporing mellem materialer og planlagte produktionsordrer – begge veje, hurtig og enkel integration til andre systemer ligesom man med den seneste online-manual nu kan opdage flere muligheder med ROB-EX, understreger virksomheden.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik