Teknovation Logo
robot

 
  • Sammen kombinerer HP og Siemens programmeringsteknologi i en enkelt integreret løsning, der gør det muligt for virksomhederne at genindsætte produkter, genopfinde produktion og nytænke forretningsmodeller.

7. juni 2018, kl. 15:03 

HP og Siemens udvider 3D-printsamarbejde

Amerikanske HP og tyske Siemens udvider nu samarbejdet for at muliggøre endnu mere avanceret design af emner, der kan fremstilles med HP's Multi Jet Fusion 3D-printteknologi, fremhæves det.


Siemens NX og Solid Edge Software understøtter med de seneste opdateringer nu fuldfarve 3D-printmuligheder via HP's Multi Jet Fusion 3D-printer. 

"Branchefolk vil fremadrettet kunne anvende kraften og fleksibiliteten i Solid Edge-produktdesignsoftwaren med HP's 3D-printteknologi, der kan åbne en verden af ​​nye designmuligheder med tilgængeligheden af ​​fuldfarvede emner," siger præsident og direktør, Siemens PLM Software, Tony Hemmelgarn, og tilføjer:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Vi deler HP's vision om, at 3D-print giver brugerne mulighed for at genopfinde deres produktlivscyklus for at trives i en gennemdigitaliseret fremtid. Udvidelsen af ​​vores partnerskab med HP gør det desuden muligt for os at fortsætte med at hæve produktion af slutbrugeremner."

Multi Jet Fusion 3D-printteknologien vil desuden fremover blive præsenteret som en grundlæggende 3D-printplatform i Siemens 'Additive Manufacturing Experience Center i Erlangen, Tyskland, der inviterer kunder til at opdage de seneste AM-produktionsteknologier og deres applikationer.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik