Teknovation Logo
robot

 
  • De fremmødte specialister gennemgik på dagen både praktiske øvelser med Arburgs Freeformer, ligesom dagen bød på mere teoretiske indlæg og debat.

17. april 2018, kl. 14:16 

Vellykket Arburg Freeformer-dag

Tyske Arburg afholdte i sidste uge ved hovedsædet i Lossburg en dag for Freeformer-teknologien, hvor man havde samlet interesserede specialister fra fortrinsvis Frankrig, England, Schweiz samt Tyskland om den additive fremstillingsmetode.


Arburgs Freeformer-teknologi til 3D-print var 10. april omdrejningspunktet for en række additive specialister fra Frankrig, England, Schweiz og Tyskland, der var samlet ved Arburg-hovedsædet i sydtyske Lossburg.

Der var indledningsvis teoretiske indlæg om de seneste tiltag og ændringer på såvel hard- som softwaresiden og efterfølgende åbne diskussioner om allerede opnåede resultater samt ikke mindst videreformidling af tips og tricks med Freeformer-teknologien.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Arburgs Freeformer-ansvarlige Eberhard Lutz er glad for arrangementet, og ikke mindst det lys som der på dagen blev kastet over materialemulighederne, fremhæver han.

Således ventes arrangementet fremadrettet at blive gentaget, og måske også i et endnu større forum, i takt med at flere får gjort sig erfaringer med Freformer-teknologien, fastslår Eberhard Lutz.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik