Teknovation Logo
robot

 
  • Unlimited Tomorrow gentænker den måde kunstige proteser fremstilles i forhold til den behøvede tilpasning, konstruktionens vægt og de samlede omkostninger, fremhæver organisationen.

12. februar 2018, kl. 07:01 

Stratasys og Dassault i protesesamarbejde

Stratasys og Dassault Systémes Solidworks har indgået et samarbejde med firmaet Easton LaChappelle om fremstilling af fremtidens proteser gennem organisationen Unlimited Tomorrow.


Initiativet, der blev lanceret ved den netop overståede 2018-udgave af Solidworks World i Los Angeles, skal øge udviklingshastigheden af den industrielle 3D-printværdikæden med henblik på at indfri de lovende muligheder for at kunne skræddersy og sænke prisen på proteser ved hjælp CAD-/Cam-teknologi og AM-frestillingsprocesser.

Stratasys og Dassault Systèmes Solidworks skal indgå som programmets dedikerede 3D-print og Cad-/Cam- og CAE-leverandører.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


På 3D-printsiden giver Stratasys-samarbejdet tilgang til udvikling og produktion af proteser gennem firmaets PolyJet-ekspertgruppe samt Direct Manufacturing-team. Hermed vil det være muligt at konstruere robuste, funktionelle og æstetisk tiltalende produkter, fremhæver parterne.

Med Dassault Systèmes' SOLIDWORKS-applikationer kan Unlimited Tomorrow udnytte virksomhedens innovative 3D-design- og engineering-portefølje til at simplificere en integreret design-til-emne-proces og bringe innovationer til markedet hurtigere, konstateres det.

For at rejse yderligere kapital til projektet benytter Unlimited Tomorrow fundraisingplatformen Indiegogo's Enterprise-platform.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik